Training Experience : 28
Treiner Experience : 17
Age : 40 godina

Rođen 23.11.1979 godine u Zagrebu .

Od svoje 5 godine trenirao atletiku , potom šah i karate da bi na poslijetku počeo trenirati boks sa 9 godina.

U amaterskoj karijeri imao je više od 100 borbi ,višegodišnji prvak Hrvatske te standardni reprezentativac.

Na međunarodnim turnirima osvajao je medalje a 1996 nastupio na Svjetskom prvenstvu na Cubi .Godinu dana kasnije nastupio je na Europskom prvenstvu u Birminghamu je ispao u borbi za medalju .

1996 osvojio je junorsko prvenstvo a tjedan dana kasnije sa 16 godina i Seniorsko prvenstvo ,to isto ponovio je i sljedeće godine.

1998 na turniru u Mostaru  je doživio  tešku ozljedu na meču gdje je puklo desno koljeno i popucali svi križni ligamenti kao i meniskus. 8 Mjeseci trajao je oporavak te je 1999 trebao nastupiti na Vojnim igrama u Zagrebu međutim 4 tjedna prije igara ozljeda se ponovila .Nažalost to je bio i posljedni nastup kao natjecatelj ali ubrzo je 2003 počeo s vođenjem treninga.

Napokon  2011 osnovao je Boksači klub Predator koji je do današnjih dana stalno prisutan na svim natjecanjima kako na domaćim tako i na međunarodnim .

Team ljudi/trenera koje je okupio uz sebe su redom osobe koje su trenirale rekreativno boks pod njegoom paskom i sve redom su od početka kluba zajedno s njim.

Zajedno su izgradili BRAND – TEAM PREDATOR

Osnivač :

  • Boksački klub ” TEAM PREDATOR “
  • Društvo sportske rekreacije ” PREDATORS “

 

Svoje 28-godišnje iskustvo u boksu s veseljem prenosi na nove naraštaje kako natjecatelja tako i rekreativnih boksača i “Predatora”.

Komunikativan je i kao trener čvrst oslonac u raznim borbama, gdje uči svoje “Predatore” da nije važno samo udarati nego i ući u borbu razmišljajući. Kod svojih boksača nastoji razviti ne samo borbenost i spremnost na udarce, već i psihičku stabilnost boraca, bez osjećaja straha od protivnika.

Naravno, adrenalinski udari i uzbuđenost prije borbi su normalna “nuspojava” svakog čovjeka koji ulazi u ring.

Onima koji se žele boksom baviti rekreativno, pruža iste kvalitete kao i onima koji su na putu za profesionalce i borbe, između kvalitetnog treninga nema iznimki.

Kao trener vodi reprezentaciju od 2014 godine a sa svojim članovima dosad nastupio na :

10 x EUROPEAN CHAMPIONSHIP ( 2014, 2016, 2017,2018,2019 )

1   x  WORLD CHAMPIONSHIP ( 2016 )

1   x  MEDITERRANEAN GAMES ( 2018 )

1   x  1st EUROPEAN GAMES – BAKU 2015

 

Training Skills
  • Psihološka priprema 97 %
  • Kondicijska priprema 97 %
  • Mišićna Izdržljivost 97 %
  • Tehnika boksa 94 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Rođ.08.05.1962 god. S boksom se prvi put susreo davne 1976 - 81 dok se treniralo još na Kozali i Trsatu , a kasnije je preselio u BK Kvarner na Mlaku gdje je trenrao s ZK starijim . 1993 prelazi u novo osnovani kick-boxing klub "LEON " uz osnivača Nevena Paskovića gjde se zadržao do 1999 godine. U Hotelu Therapia je sudjelovao u radu i programu koji je vodio Rene Ernst inače menađer pokojnog Andy Hug-a , višestrukog osvajača K-1 turnira. Svoje znanje i iskustvo prenio je u klub Viktorija gdje je zajedno s Ivicom Marićem vodio natjecateljski dio . Bio je osnivač i trener kick-boxing kluba KIklop a potom i KBK Zrinski . 2011 godine na poziv Zorana Kralja ml. prelazi u TEAM PREDATOR gdje je i dan danas . Jutarnji treninzi koje vodi Demo , su rekreativnog karaktera a svatko tko je trenirao s njim ima samo riječi hvale.... Njegova specialnost i fokusirnost je na priroddnoj snazi i na svojim treninzima se fokusira upravo na bezbroj ponavljanja i vježbama za porast mišične izdržljivosti . I da svaki trening koji vodi Demo trenira s Vama....  
Proba proba
    Rođen 06.08.1984 u Rijeka. Rekreativno se počeo baviti boksom još davne 2005 godine u BK Hrvatski sokol pa nastavio u BK King . Nakon odlaska trenera Zoran-a Kralj-a ml iz Kinga počeo je trenirati u dvorani  Drill centra i Studia "S" da bi nakraju ponovo se vratio treneru Kralju ml. u BK Team Predator gdje je od njegovog osnutka . Od iskustava u drugim sportovima... prije otkrivanja boksa tenirao je u košarku -  4 god. u KK Uskok,  te bočanje u Bk Rikard Benčić -  3 godine. 2012 godine položio e nacionalnu licencu pri Hrvatskom boksačkom savezu zvanje pom.trener/Sekundant. Kao trener radio je godinu dana u Studiu S na Zametu. Kao veliki zaljubljenik u boks i kao jedan od najredovitijih članova te dobrog prijatelja Kluba 2012 godine položio e nacionalnu licencu pri Hrvatskom boksačkom savezu zvanje pom.trener/Sekundant. U klubu je zadužen za rekreaciju i pomaže u radu s NATJECATELJIMA .