Age : 56
Training Experience : 9

Rođen: 09.07 1964

Oženjen , otac jednog djeteta ,  školovanje: završena srednja građevinska smijer geodet,  srednja prometna smijer vozač, i Fakultet graditeljskih znanosti u Rijeci -stekavši zvanje građevinski ing. .

Zaposlen u svojoj firmi Condey doo kao direktor .tvrtka uspješno posluje 27 god i djelatnost joj je prodaja vozila.

U sportu od malena, nosioc smeđeg pojasa u karate-u, županijski prvak u skijanju (stariji omladinci 1980 god), a u  boksu već  25 godina.

Trenirao je rekreativno boks u BK King pod paskom Zoran Kralj ml. te je nakon odlaska i osnutka BK Team Predator 2011 god. gdje je od početka .

U početku je trenirao rekreativno te postao sa svojom firmom prvi sponzor Kluba te je 2013 goine položio Licencu pom.trener/sekundant pri Hrvatskom boksačkom savezu .

Kako je i natjecateljski kadar postao sve brojniji tako je i 2016 položio u Zagrebu Licencu Aiba 1 – star Coach te dobio zvanje Trener .

Te iste godine u klubu vrši dužnost Sportskog direktora te uz sve još i vodi brigu o Outfitu naših Predatora.

Od 2014 god .uključen je u rad Natjecatelja gdje je danas jedan od glavnih trenera.

Vodio je članove Predatora na domaćim i međunarodnim natjecanjima ,

a kao trener kadetske boksače reprezentacije vodio je reprezentaciju na :

 • Europsko prvenstvo  Valcea 2017 – Rumunjska 
 • Europsko prvenstvo Albena 2018 – Bugarska
 • Dual metch Mađarska – Hrvatska – Dunajvarosi 2019 – Mađarska

Training Experience
Sed ut perspiciatis unde
Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam. sit voluptatem accusantium. Doloremque laudantium, totam rem aperiamsit voluptatem accusantium
Etharums ser quidem rerum facilis
Lorem ipsum dolor sit amet
Training Skills
 • Saugueed Molestie 88 %
 • Praesent Id Metus Massa 81 %
 • Nulla At Nulla 91 %
 • Proin Quis Tortor Orci 85 %
 • Training Technical 93 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Proba proba
  Rođ.08.05.1962 god. S boksom se prvi put susreo davne 1976 - 81 dok se treniralo još na Kozali i Trsatu , a kasnije je preselio u BK Kvarner na Mlaku gdje je trenrao s ZK starijim . 1993 prelazi u novo osnovani kick-boxing klub "LEON " uz osnivača Nevena Paskovića gjde se zadržao do 1999 godine. U Hotelu Therapia je sudjelovao u radu i programu koji je vodio Rene Ernst inače menađer pokojnog Andy Hug-a , višestrukog osvajača K-1 turnira. Svoje znanje i iskustvo prenio je u klub Viktorija gdje je zajedno s Ivicom Marićem vodio natjecateljski dio . Bio je osnivač i trener kick-boxing kluba KIklop a potom i KBK Zrinski . 2011 godine na poziv Zorana Kralja ml. prelazi u TEAM PREDATOR gdje je i dan danas . Jutarnji treninzi koje vodi Demo , su rekreativnog karaktera a svatko tko je trenirao s njim ima samo riječi hvale.... Njegova specialnost i fokusirnost je na priroddnoj snazi i na svojim treninzima se fokusira upravo na bezbroj ponavljanja i vježbama za porast mišične izdržljivosti . I da svaki trening koji vodi Demo trenira s Vama....  
  rođ.10.09.1985
  U mlađim danima ozbiljno trenirao plivanje i vaterpolo.
  Skijaški entuzijast pa svaku priliku koristi kako bi osjetio snijeg,
  U boks je  krenuo iz znatiželje 2011 kad je otvoren BK Predator,te od tada redovito trenira .
  od 2015  godine aktivirn kao trener boksa za mlađe grupe (djeca i početnici),
  Položio je pri Hrvatskim boksačkim savezom 2018  licencu za sekundanta.
  Uz naše najmlađe članove aktivan je i u natjecateljskoj grupi .