Age : 58
Training Experience : 44

Rođ.08.05.1962 god.

S boksom se prvi put susreo davne 1976 – 81 dok se treniralo još na Kozali i Trsatu , a kasnije je preselio u BK Kvarner na Mlaku gdje je trenrao s ZK starijim .

1993 prelazi u novo osnovani kick-boxing klub “LEON ” uz osnivača Nevena Paskovića gjde se zadržao do 1999 godine.

U Hotelu Therapia je sudjelovao u radu i programu koji je vodio Rene Ernst inače menađer pokojnog Andy Hug-a , višestrukog osvajača K-1 turnira.

Svoje znanje i iskustvo prenio je u klub Viktorija gdje je zajedno s Ivicom Marićem vodio natjecateljski dio .

Bio je osnivač i trener kick-boxing kluba KIklop a potom i KBK Zrinski .

2011 godine na poziv Zorana Kralja ml. prelazi u TEAM PREDATOR gdje je i dan danas .

Jutarnji treninzi koje vodi Demo , su rekreativnog karaktera a svatko tko je trenirao s njim ima samo riječi hvale….

Njegova specialnost i fokusirnost je na priroddnoj snazi i na svojim treninzima se fokusira upravo na bezbroj ponavljanja i vježbama za porast mišične izdržljivosti .

I da svaki trening koji vodi Demo trenira s Vama….

 

Training Experience
Lorem ipsum dolor sit amet
Etharums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam. sit voluptatem accusantium. Doloremque laudantium, totam rem aperiamsit voluptatem accusantium
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Lorem ipsum dolor sit amet
Training Skills
 • Psihologija 91 %
 • Repetivna Snaga 100 %
 • Mišična izdržljivost 100 %
 • Tehnika 95 %
 • Training Technical 95 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

rođ.10.09.1985
U mlađim danima ozbiljno trenirao plivanje i vaterpolo.
Skijaški entuzijast pa svaku priliku koristi kako bi osjetio snijeg,
U boks je  krenuo iz znatiželje 2011 kad je otvoren BK Predator,te od tada redovito trenira .
od 2015  godine aktivirn kao trener boksa za mlađe grupe (djeca i početnici),
Položio je pri Hrvatskim boksačkim savezom 2018  licencu za sekundanta.
Uz naše najmlađe članove aktivan je i u natjecateljskoj grupi .
  Datum rođenja: 07.06.2000
  Sportsko iskustvo: 2 godine treniranja gimnastike (od 6 do 8 godine), 5 godina aktivnog treniranja i natjecanja u suvremenom plesu i hip-hopu (od 11 do 16 godine) i trenutno se 3 godine bavim boksom od čega sam 2 godine i natjecatelj.
  Boksom sam se počela baviti jer sam nakon prestanka treniranja plesa naglo se udebljala više od 12 kila. Na inzistiranje moje prijateljice došla sam na prvi trening boksa koji je bio izvan moje zone ugode ili ičega što sam do tada poznavala ali vrlo brzo sam zavoljela sve što mi taj sport u životu nudi.
  Školovanje: Nakon završene Prve riječke hrvatske gimnazije trenutno sam student na EFRI International Business (Faculty of business and economics).
  U klubu je kao pom.trener te vodi treninge rekreacije.
   Rođen 06.08.1984 u Rijeka. Rekreativno se počeo baviti boksom još davne 2005 godine u BK Hrvatski sokol pa nastavio u BK King . Nakon odlaska trenera Zoran-a Kralj-a ml iz Kinga počeo je trenirati u dvorani  Drill centra i Studia "S" da bi nakraju ponovo se vratio treneru Kralju ml. u BK Team Predator gdje je od njegovog osnutka . Od iskustava u drugim sportovima... prije otkrivanja boksa tenirao je u košarku -  4 god. u KK Uskok,  te bočanje u Bk Rikard Benčić -  3 godine. 2012 godine položio e nacionalnu licencu pri Hrvatskom boksačkom savezu zvanje pom.trener/Sekundant. Kao trener radio je godinu dana u Studiu S na Zametu. Kao veliki zaljubljenik u boks i kao jedan od najredovitijih članova te dobrog prijatelja Kluba 2012 godine položio e nacionalnu licencu pri Hrvatskom boksačkom savezu zvanje pom.trener/Sekundant. U klubu je zadužen za rekreaciju i pomaže u radu s NATJECATELJIMA .