:

Rođen 06.08.1984 u Rijeka.

Rekreativno se počeo baviti boksom još davne 2005 godine u BK Hrvatski sokol pa nastavio u BK King .

Nakon odlaska trenera Zoran-a Kralj-a ml iz Kinga počeo je trenirati u dvorani  Drill centra i Studia “S” da bi nakraju ponovo se vratio treneru Kralju ml. u BK Team Predator gdje je od njegovog osnutka .

Od iskustava u drugim sportovima… prije otkrivanja boksa tenirao je u košarku –  4 god. u KK Uskok,  te bočanje u Bk Rikard Benčić –  3 godine.

2012 godine položio e nacionalnu licencu pri Hrvatskom boksačkom savezu zvanje pom.trener/Sekundant.

Kao trener radio je godinu dana u Studiu S na Zametu.

Kao veliki zaljubljenik u boks i kao jedan od najredovitijih članova te dobrog prijatelja Kluba 2012 godine položio e nacionalnu licencu pri Hrvatskom boksačkom savezu zvanje pom.trener/Sekundant.

U klubu je zadužen za rekreaciju i pomaže u radu s NATJECATELJIMA .

 

 

Training Skills
 • Izdržljivost 97 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Rođen 23.11.1979 godine u Zagrebu . Od svoje 5 godine trenirao atletiku , potom šah i karate da bi na poslijetku počeo trenirati boks sa 9 godina. U amaterskoj karijeri imao je više od 100 borbi ,višegodišnji prvak Hrvatske te standardni reprezentativac. Na međunarodnim turnirima osvajao je medalje a 1996 nastupio na Svjetskom prvenstvu na Cubi .Godinu dana kasnije nastupio je na Europskom prvenstvu u Birminghamu je ispao u borbi za medalju . 1996 osvojio je junorsko prvenstvo a tjedan dana kasnije sa 16 godina i Seniorsko prvenstvo ,to isto ponovio je i sljedeće godine. 1998 na turniru u Mostaru  je doživio  tešku ozljedu na meču gdje je puklo desno koljeno i popucali svi križni ligamenti kao i meniskus. 8 Mjeseci trajao je oporavak te je 1999 trebao nastupiti na Vojnim igrama u Zagrebu međutim 4 tjedna prije igara ozljeda se ponovila .Nažalost to je bio i posljedni nastup kao natjecatelj ali ubrzo je 2003 počeo s vođenjem treninga. Napokon  2011 osnovao je Boksači klub Predator koji je do današnjih dana stalno prisutan na svim natjecanjima kako na domaćim tako i na međunarodnim . Team ljudi/trenera koje je okupio uz sebe su redom osobe koje su trenirale rekreativno boks pod njegoom paskom i sve redom su od početka kluba zajedno s njim. Zajedno su izgradili BRAND - TEAM PREDATOR Osnivač :
 • Boksački klub " TEAM PREDATOR "
 • Društvo sportske rekreacije " PREDATORS "
  Svoje 28-godišnje iskustvo u boksu s veseljem prenosi na nove naraštaje kako natjecatelja tako i rekreativnih boksača i “Predatora”. Komunikativan je i kao trener čvrst oslonac u raznim borbama, gdje uči svoje “Predatore” da nije važno samo udarati nego i ući u borbu razmišljajući. Kod svojih boksača nastoji razviti ne samo borbenost i spremnost na udarce, već i psihičku stabilnost boraca, bez osjećaja straha od protivnika. Naravno, adrenalinski udari i uzbuđenost prije borbi su normalna “nuspojava” svakog čovjeka koji ulazi u ring. Onima koji se žele boksom baviti rekreativno, pruža iste kvalitete kao i onima koji su na putu za profesionalce i borbe, između kvalitetnog treninga nema iznimki. Kao trener vodi reprezentaciju od 2014 godine a sa svojim članovima dosad nastupio na : 10 x EUROPEAN CHAMPIONSHIP ( 2014, 2016, 2017,2018,2019 ) 1   x  WORLD CHAMPIONSHIP ( 2016 ) 1   x  MEDITERRANEAN GAMES ( 2018 ) 1   x  1st EUROPEAN GAMES - BAKU 2015  
Proba proba
  Datum rođenja: 07.06.2000
  Sportsko iskustvo: 2 godine treniranja gimnastike (od 6 do 8 godine), 5 godina aktivnog treniranja i natjecanja u suvremenom plesu i hip-hopu (od 11 do 16 godine) i trenutno se 3 godine bavim boksom od čega sam 2 godine i natjecatelj.
  Boksom sam se počela baviti jer sam nakon prestanka treniranja plesa naglo se udebljala više od 12 kila. Na inzistiranje moje prijateljice došla sam na prvi trening boksa koji je bio izvan moje zone ugode ili ičega što sam do tada poznavala ali vrlo brzo sam zavoljela sve što mi taj sport u životu nudi.
  Školovanje: Nakon završene Prve riječke hrvatske gimnazije trenutno sam student na EFRI International Business (Faculty of business and economics).
  U klubu je kao pom.trener te vodi treninge rekreacije.