ZAŠTO ODABRATI NAS?

Novo uređeni Boxing Club “Team Predator” Rijeka –  nalazi se u sklopu sportskog centra Lovorka Kukanić.otvoren je 2011 godine i kroz klub je prošao pozamašan broj članova . U Klubu trenutno trenira oko 120-ak članova. Uz odličnu atmosferu i kvalitetan trening, nitko ne može ostati ravnodušan. Pridruži nam se.

škola boksa za sve uzraste

Boksači moraju biti apsolutno posvećeni rigozornom treningu – stoga odrađivanje barem dijela tog treninga može učiniti čuda. Učinkoviti boksač imat će savršenu kondiciju, izdržljivost, te mišićnu masu.

Bodyweight i crossfit

Trening snage dizajniran s namjerom da izazove što veći adaptacijski odgovor organizma. Umjesto izoliranosti unutar klasičnih teretana u kojima ljudi provode sate i sate dižući utege, Body Workout je puno raznovrsniji oblik vježbanja.

kondicijska priprema

Treningom borilačkih sportova razvija se i dinamička fleksibilnost koja se traži u specifičnim elementima pojedinih sportova.

Image background
Loading...
Glavni trener
U amaterskoj karijeri imao je više od 100 borbi ,višegodišnji prvak Hrvatske te standardni reprezentativac.
Zoran Kralj
Glavni trener
Trener
U početku je trenirao rekreativno, te postao sa prvi sponzor Kluba. 2013. godine položio je za licencu pom.trener/sekundant u Hrvatskom boksačkom savezu .
Dejan Tonsa
Trener
Pomoćni trener
Kao veliki zaljubljenik u boks i kao jedan od najredovitijih članova kluba 2012. godine položio nacionalnu licencu pri Hrvatskom boksačkom savezu - zvanje pom.trener/Sekundant.
Ivan Radović
Pomoćni trener
Zoran KraljGlavni trenerDejan TonsaTrenerIvan RadovićPomoćni trener
X