Novo otvoreni Boxing & Body Workout klub “Predator” – Rijeka nalazi se u prirodnom okružju sportskog centra “Lovorka Kukanić”., Iako je nedavno otvoren, već ima pozamašan broj svojih obožavatelja. U Klubu trenira 120-ak članova. Uz odličnu atmosferu i kvalitetan trening, nitko ne može ostati ravnodušan već na prvi pogled kluba, koji stvara želju za ponovnim dolaskom.

Team “Predator” je od obične prostorije nekadašnjeg skladišta, napravio snažno i motivirajuće mjesto gdje se i oni najslabiji mogu osjećati veliko i moćno. Slike predatora, ratnika, lavova i ostalih motivirajučih natpisa uvelike pomažu kod treninga jer svi znamo da se osjećaš onoliko dobro koliko ti to tvoje okruženje omogućuje. Susretljivost i entuzijastičnost “Predator” tima je zarazna še ne odlazi drugdje.

 

 

Glavni trener Zoran Kralj ml.

 

– Svoje 20-godišnje iskustvo u boksu s veseljem prenosi na nove naraštaje kako profesionalnih tako i rekreatinih boksača i “Predatora”. Komunikativan je i kao trener čvrst oslonac u raznim borbama, gdje uči svoje “Predatore” da nije važno samo udarati nego i ući u borbu razmišljajući. Kod svojih boksača nastoji razviti ne samo borbenost i spremnost na udarce, već i psihičku stabilnost boraca, bez osjećaja straha od protivnika. Naravno, adrenalinski udari i uzbuđenost prije borbi su normalna “nuspojava” svakog čovjeka koji ulazi u ring. Onima koji se žele boksom baviti rekreativno, pruža iste kvalitete kao i onima koji su na putu za profesionalce i borbe, između kvalitetnog treninga nema iznimki.

 

 

 

 

 

   

 

Osim ponude za odrasle u boksu, Body Workout i Fit boxingu, klub “Predator” nudi i školu boksa za djevojčice i dječake (rođene 1998. – 2002.), koji s oduševljenjem dolaze na treninge. S ponudom Team building treninga za poduzeća i firme, klub “Predator” pokrio je sva područja svoje djelatnosti, iako to nije kraj, jer se uvijek nađe mjesta za više i bolje.

 

Glavna uzrečica kluba je “My time has come”. Vrijeme kluba “Predator” je došlo, a s njim i vaše vrijeme zdravijeg i ispunjenijeg života s kvalitetnim treninzima, kao “odmora” od svakodnevnice.

X