Age : 32 year old
Training Experience : 5 years

John has worked in the fitness industry for over 5 years and has gained extensive knowledge during this time. He has trained and competed with athletes. He has experimented different methods of training.

Training Experience
Etharums ser quidem rerum facilis
Good knowledge of dietary needs for weight loss and strength building are what he is passionate about and keen to pass on to people who want or need to change certain aspects of their lives.
EXPERT RATING (CPT) Certificate
ISSA Certificate
Training Skills
  • Bodybuilding 97 %
  • Weight loss 94 %
  • strength building 90 %
  • Training technical 97 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Licencirani trener AIBA 1 - STAR COACH    - 27.03.2016
Rođen 23.11.1979 godine u Zagrebu .   Svoje 20-godišnje iskustvo u boksu s veseljem prenosi na nove naraštaje kako natjecatelja tako i rekreativnih boksača i “Predatora”. Komunikativan je i kao trener čvrst oslonac u raznim borbama, gdje uči svoje “Predatore” da nije važno samo udarati nego i ući u borbu razmišljajući. Kod svojih boksača nastoji razviti ne samo borbenost i spremnost na udarce, već i psihičku stabilnost boraca, bez osjećaja straha od protivnika. Naravno, adrenalinski udari i uzbuđenost prije borbi su normalna “nuspojava” svakog čovjeka koji ulazi u ring. Onima koji se žele boksom baviti rekreativno, pruža iste kvalitete kao i onima koji su na putu za profesionalce i borbe, između kvalitetnog treninga nema iznimki.
Svoje 20-godišnje iskustvo u boksu s veseljem prenosi na nove naraštaje kako profesionalnih tako i rekreatinih boksača i “Predatora”. Komunikativan je i kao trener čvrst oslonac u raznim borbama, gdje uči svoje “Predatore” da nije važno samo udarati nego i ući u borbu razmišljajući. Kod svojih boksača nastoji razviti ne samo borbenost i spremnost na udarce, već i psihičku stabilnost boraca, bez osjećaja straha od protivnika. Naravno, adrenalinski udari i uzbuđenost prije borbi su normalna “nuspojava” svakog čovjeka koji ulazi u ring. Onima koji se žele boksom baviti rekreativno, pruža iste kvalitete kao i onima koji su na putu za profesionalce i borbe, između kvalitetnog treninga nema iznimki.