Age : 38 year old
Training Experience : 20 year

Svoje 20-godišnje iskustvo u boksu s veseljem prenosi na nove naraštaje kako profesionalnih tako i rekreatinih boksača i “Predatora”. Komunikativan je i kao trener čvrst oslonac u raznim borbama, gdje uči svoje “Predatore” da nije važno samo udarati nego i ući u borbu razmišljajući. Kod svojih boksača nastoji razviti ne samo borbenost i spremnost na udarce, već i psihičku stabilnost boraca, bez osjećaja straha od protivnika. Naravno, adrenalinski udari i uzbuđenost prije borbi su normalna “nuspojava” svakog čovjeka koji ulazi u ring. Onima koji se žele boksom baviti rekreativno, pruža iste kvalitete kao i onima koji su na putu za profesionalce i borbe, između kvalitetnog treninga nema iznimki.

Training Experience
Trener u BK "King"
Glavni trener u BK "Predator"
Training Skills
  • Trening snage 90 %
  • Trening kondicije 98 %
  • Strateški trening 98 %
  • Tehnički trening 100 %
  • Tehnički trening 98 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Licencirani trener
    John has worked in the fitness industry for over 5 years and has gained extensive knowledge during this time. He has trained and competed with athletes. He has experimented different methods of training.
    Licencirani trener AIBA 1 - STAR COACH    - 27.03.2016